Cocktail blog

Royal Studio-Μοναδική Εμπειρία Χαλάρωσης

προσφορά για ROYAL STUDIO Θεσσαλονίκη
Επειδή η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας, ένα full relaxing body μασάζ μπορεί να γίνει κάτι σαν η απόλυτη περιποίηση beaute και ο καλύτερος τρόπος για να αποβάλλετε την ένταση και το stress της καθημερινότητας που σχεδόν «ζωγραφίζεται» πάνω σας χωρίς να το καταλαβαίνετε, ενώ θα σας προσφέρει την αναζωογόνηση και ευεξία που χρειάζεστε για να ανανεωθεί και η συνολική εικόνα του εαυτού σας.
Τα σύγχρονα μασάζ αρωματοθεραπείας, αναλαμβάνουν να φροντίσουν ολιστικά όλο μας το σώμα, αλλά και την ψυχοσύνθεση μας και όχι μόνο τα σημεία που πονούν. Είναι πλέον αναγνωρισμένη η ευεργετική επίδραση του μασάζ στη χαλάρωσή μας και στη μείωση του στρες. Ένα καλό μασάζ απομακρύνει τις τοξίνες από τους ιστούς, διευκολύνει τη λεμφική κυκλοφορία, δημιουργεί ενδορφίνες, οι οποίες είναι αποδεδειγμένο ότι μεταφράζονται σε ενέργεια στον άνθρωπο, χαλαρώνει το σώμα και το πνεύμα και μας ανακουφίζει από τους πόνους και τις εντάσεις. Ως φυσικό μέσο θεραπείας που είναι, εντάσσεται στις εναλλακτικές μορφές θεραπείες, οι οποίες με την αφή και το άγγιγμα σαν μέθοδο θεραπείας και με τα κατάλληλα γνήσια αιθέρια έλαια ανά περίπτωση, μπορούν να θεραπεύσουν τον άνθρωπο από στρες και πόνους και να του μεγιστοποιήσουν την αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.
Image 2Μπορεί να γίνει και καλύτερο; Μπορεί. Μια αποκάλυψη για τις αισθήσεις, το Four Hand μασάζ, είναι μια αρμονική «χορογραφία» κινήσεων από δυο θεραπευτές με σκοπό την ολοκληρωτική χαλάρωση σώματος και πνεύματος. Όσοι το βίωσαν μας το περιέγραψαν κυρίως με επιφωνήματα. Αυτό είναι το Four-Hands Massage. Τέσσερα χέρια που συνεργάζονται συντονισμένα με αρμονία και ηρεμία και μεταδίδουν ένα έντονο μήνυμα ευεξίας. Η ευεργετική τεχνική Four Hands Massage δίνει βάση στα συναισθήματα και εστιάζει στις ψυχικές εντάσεις, στο άγχος και στις αρνητικές σκέψεις. Βυθιστείτε σε μια όαση ανακούφισης αφήνοντας τον εαυτό σας στα έμπειρα και θαυματουργά χέρια των ειδικών. Και τα τέσσερα.
  • Δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια και τη φροντίδα που του αξίζει με ένα χαλαρωτικό και αναζωογονητικό μασάζ.
  • Μια «αποκάλυψη» χαλάρωσης, το four-hands massage ανακουφίζει από ψυχικές εντάσεις, άγχος και αρνητικές σκέψεις

ROYAL STUDIO

Παύλου Μελά 33
54622 Θεσσαλονίκη
Τηλ. για ραντεβού: 2310 239580 & 6980 568261

Το μασάζ μπορεί να είναι απλό ή αρωματοθεραπείας
ROYAL STUDIO, Θεσσαλονίκη, 54622, Παύλου Μελά 33
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: