Cocktail blog

H Google αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να αλλάξει την ονομασία FYROM σε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σε μια θλιβερή αναγνώριση προχώρησε πριν από λίγες ημέρες η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης του διαδικτύου προσβάλλοντας έτσι την Ελληνική ιστορία.

H Google αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες να αλλάξει την ονομασία του ψευδοκράτους των Σλάβων στους χάρτες τις όπου μέχρι πρότινος αναγραφόταν ως FYROM στα λατινικά και ως Μακεδονία στη Σλάβικη γλώσσα.


Εδώ και λίγες ημέρες οι Έλληνες επισκέπτες του διαδικτύου εισερχόμενοι στους χάρτες της Google αντικρίζουν την θλιβερή αναγραφή του ψευδοκράτους ως Μακεδονία και ως μοναδική Μακεδονία καθώς παλαιότερα στην περιοχή της μιας και αληθινής Ελληνικής Μακεδονίας αναγραφόταν οι περιφέρειες της Ανατολικής, Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Παρακαλούμε θερμά την Google να σεβαστεί την Ελληνική ιστορία, την Ελληνική παιδεία και γνώση των μαθηματικών που τους έδωσε η χώρα μας για να μπορούν τώρα να την εκμεταλλεύονται προς όφελός τους, καθώς και το ψήφισμα 817 (1993) του ΟΗΕ που αναφέρει ρητά ότι η επίσημη ονομασία των Σλάβων είναι το όνομα FYROM μέχρι να υπάρχει κοινή αποδεκτή λύση των δυο χωρών Ελλάδας-Fyrom.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους Έλληνες πολίτες να στείλουν Email παραπόνων στη Google κάτι που έπραξε άμεσα το votegreece.gr την στιγμή που το αντιλήφτηκε και να ζητήσουν την άμεση αντικατάσταση του ονόματος του ψευδοκράτους των Σλάβων από τους χάρτες της Google.

Παρακαλούμε θερμά όλες τις αρμόδιες αρχές να ενεργοποιηθούν και να ζητήσουν εξηγήσεις!

Πατήστε εδώ για να δείτε τον χάρτη της Google

Δεν υπάρχουν σχόλια: