Cocktail blog

Η Apple αντικαθιστά τις μπαταρίες κάποιων iPhone 5

Αν η μπαταρία του iPhone 5 σου πήρε λάθος στροφή προς το χειρότερο, δεν είσαι μόνος. Η Apple ξεκίνησε σήμερα ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών για τα iPhone 5 τα οποία πουλήθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου του 2012 και Ιανουαρίου του 2013. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτές οι συσκευές είτε άρχισαν να έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής είτε χρειάζονται φόρτιση κάθε λίγο και λιγάκι.

Όπως και σε άλλες εθελοντικές προσπάθειες επισκευής στο παρελθόν, η εταιρεία έχει θέσει ένα σειριακό αριθμό επικύρωσης για τους ανθρώπους οι οποίοι αγόρασαν το κινητό τους μεταξύ εκείνων των μηνών, ενώ προσφέρετε να πληρώσει όλους όσους αντικατέστησαν την μπαταρία τους λόγο του συγκεκριμένου προβλήματος. Ενημερώνουμε πως η εταιρεία χρεώνει 79 δολάρια τις μπαταρίες της για τα iPhone 5 τα οποία έχει τελειώσει η εγγύηση.
Αν και η εταιρεία λέει πως ο αριθμός των χρηστών με ελαττωματική μπαταρία είναι μικρός, παρόμοιο πρόβλημα είχε αναφερθεί και για τα iPhone 5s στις αρχές της κυκλοφορίας τους. Δεν είναι γνωστό ακόμα αν τα δύο προβλήματα συνδέονται μεταξύ τους.Πηγή: techfan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: