Cocktail blog

Πατραϊκός Ιππικός Όμιλος;Νεοχώρι Χαραυγής, Δήμος Δυτικής Αχαΐας


Ο Ιππικός Ομιλος Patrio σας καλωσορίζει στον Ξενώνα του.
Καθιερώνοντας τον πρώτο χρόνο παρουσίας του Ιππικού ομίλου, στο πανέμορφο Νεοχώρι Χαραυγής, σας καλωσορίζει και περιμένει να σας φιλοξενήσει στον ζεστό και παραδοσιακό του ξενώνα, με ειδικές χαμηλές τιμές. Απολαύστε τη γραφική πολυτέλεια των δωματίων του, τη φροντισμένη λεπτομέρεια του χώρου, το γραφικό Νεοχώρι, το πρωινό σας στο μπαλκόνι του δωματίου σας με θέα τη φύση και την πανέμορφη επιβλητική ομορφιά των αλόγων του Ιππικού μας ομίλου.

Ο Ξενώνας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2009 και βρίσκεται σε ιδιαίτερα ευνοϊκή και ήσυχη τοποθεσία, ενώ παρέχει άμεση πρόσβαση στην περιφερειακή οδό Βιπε, στον αυτοκινητόδρομο Πατρών Πύργου, ενώ ο καινούριος κόμβος (Περιφερειακή Πατρών) καθιστά τη μετακίνηση προς το κέντρο της πόλης θέμα 25 λεπτών. Η θέση του το καθιστά ως ιδανικό ξενοδοχείο για όσους θέλουν λίγες στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.
Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε ιδιόκτητη έκταση 40.000 τ.μ., διαθέτει δωρεάν Parking 25 θέσεων, Main Βar, ένα μεγάλο Lobby με Τζάκι και τηλεόραση 52", εστιατόριο με πλήρη ελληνική κουζίνα που λειτουργεί έως τη 12:00 το βράδυ, internet corner, γήπεδα Ιππασίας. Διαθέτει 7 μεγάλα πολυτελή νεόκτιστα δωμάτια, 42 τετραγωνικών μέτρων το καθένα.
Το εστιατόριο λειτουργεί δίπλα στο χώρο του Πατραϊκού Ιππικού Ομίλου. Ηποιότητα και η παράδοση στην ελληνική κουζίνα, είναι εκείνα τα στοιχεία που έχουν κάνει τις γεύσεις Patrio αποδεκτές στους πιστούς τους επισκέπτες. Στον μαγευτικό κήπο τις καλοκαιρινές ημέρες και σε ζεστή ευρύχωρη σάλα με παραδοσιακό τζάκι το χειμώνα, έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε τους μεζέδες με κρασί παραγωγής τους και την παρέα σας. Η κουζίνα τους, με μεγάλο εύρος πιάτων, ξεκινάει από πλούσια χειροποίητα ορεκτικά και σαλάτες, όπως τυρόπιτα, χορτόπιτα, τζατζίκι, σαλάτες εποχής και πολλά άλλα. Συνεχίζει με μαγειρευτά, όπως κουνέλι στιφάδο, λεμονάτο αρνάκι γάλακτος στο φούρνο, μοσχαράκι κοκκινιστό και κρασάτο, κόκκορα κοκκινιστό και άλλα που σας αφήνουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.Τα κρεατικά είναι ολόφρεσκα και πάντα ελληνικά, όπως μοσχαρίσια γάλακτος, σπαλομπριζόλες, καπνιστή χοιρινή, αρνίσια παϊδάκια και μπιφτέκια, σας περιμένουν στο Patrio να τα τιμήσετε με ντόπιο κρασάκι παραγωγής τους και επιλεγμένα εμφιαλωμένα. Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί από 150 άτομα το χειμώνα έως 450 άτομα το καλοκαίρι, προσφέροντας παράλληλα μια πλήρη μεσογειακή κουζίνα με ποικιλία από εκλεκτές ελληνικές γεύσεις.
Ο Πατραϊκός Ιππικός Όμιλος (patrio) είναι το πρώτο εν ενεργεία αθλητικό ιππικό σωματείο στην Πάτρα που ανήκει στη δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι.) και φέρει ειδικής αθλητικής αναγνώρισηςσωματείου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.). Ιδρύθηκε το 2007 και έχει τις εγκαταστάσεις του, στο Νεωχόρι Χαραυγής στον Δήμο Ωλενίας, 25 λεπτά από το κέντρο της Πάτρας. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Πατραϊκού Ιππικού Ομίλου, είναι ένας συνδυασμός ιππικής παράδοσης και σύγχρονων υποδομών, απόλυτα σύμφωνες με τις προτεινόμενες προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας (F.E.I.).
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά τον καθιστούν τον μεγαλύτερο ιππικό όμιλο στην Πελοπόννησο και ανάμεσα στους 10 μεγαλύτερους σε έκταση στην Ελλάδα, αφού οι εγκαταστάσεις του ξεπερνούν τα 40 στρέμματα. Διαθέτει υπαίθρια ιπποδρόμια έκτασης 10 στρεμμάτων, περιφερειακό διάδρομο περιπάτου, κλειστό ιπποδρόμιο για την εκπαίδευση των ίππων για τη διεξαγωγή προπόνησης των αθλητών ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, πεταλωτήριο, αποθήκες για τις τροφές αλόγων, αναρρωτήριο, χώρος πλυσίματος των αλόγων και 20 στάβλους με προοπτική επέκτασης για άλλους 40 και τέλος το γραφείο της διεύθυνσης. Επίσης ο Πατραϊκός Ιππικός Όμιλος είναι φυτώριο αθλητών που ανήκουν στο δυναμικό του Patrio και ταυτόχρονα στην Ελληνική Ομοσπονδία.

 

Πατραϊκός Ιππικός Όμιλος

Νεοχώρι Χαραυγής,
Δήμος Δυτικής Αχαΐας
τηλ.: 6939 358778



Προβολή Πατραϊκός Ιππικός Όμιλος σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip

Δεν υπάρχουν σχόλια: