Cocktail blog

Κέντρο Αισθητικής Belle Epoque

προσφορά για Belle Epoque ΘεσσαλονίκηΣτον ολοκαίνουργιο χώρο του κέντρου αισθητικής Belle Epoque, θα απολαύσετε μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς υψηλού επιπέδου με τεχνικές περιποίησης αποκλειστικά αφιερωμένες στη χαλάρωση και την ευεξία σας.Η ιχθυοθεραπεία ή αλλιώς fish spa, είναι μία θεραπεία γνωστή από τα αρχαία χρόνια και διαδεδομένη παραδοσιακά μέχρι σήμερα σε χώρες της Μέσης Ανατολής, ιδιαίτερα στην Τουρκία και στην Ινδία σε συνδυασμό με ιαματικές πηγές. Τα ψαράκια-θεραπεύτες ονομάζονται Garra Rufa και αναλαμβάνουν να καθαρίσουν το δέρμα σας από τα νεκρά κύτταρα, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούν σημεία βελονισμού στα πόδια. Με τον τρόπο αυτό βοηθούν στην εξισορρόπηση του νευρικού
συστήματος, τη χαλάρωση όλου του σώματος και τη γενικότερη αίσθηση ευεξίας και ξεκούρασης.


Image 1Εσείς βυθίζετε τα πόδια σας σε μία δεξαμενή με νερό και αφήνεστε στη φροντίδα των ψαριών. Τα Garra Rufa αφαιρούν απαλά το νεκρό δέρμα από τα πόδια σας αφήνοντας τα λεία και απαλά. Το στόμα τους είναι κατάλληλα διαμορφωμένο, ώστε να διώχνουν μακριά το ξηρό δέρμα, ενώ ταυτόχρονα εκκρίνουν ένα ένζυμο, την διαθανόλη, που συμβάλλει ιδιαίτερα στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Αυτό που νιώθετε εσείς είναι μια ευχάριστη αίσθηση γαργαλητού, αφού τα ψαράκια δεν έχουν δόντια.

Πολύ σημαντικό, στην ιχθυοθεραπεία, είναι ότι είναι φυσική μέθοδος περιποίησης των κάτω άκρων στην οποία δεν χρησιμοποιούνται ούτε ψαλίδια, ούτε λίμες ή άλλα αξεσουάρ και γίνεται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής. Ειδικά φίλτρα με UV κάνουν πλήρη ανακύκλωση του νερού ανά 10 λεπτά και γίνεται καθημερινός έλεγχος του PH.

Image 2

Στο κέντρο αισθητικής Belle Epoque, σε ένα πολύ όμορφο χώρο, που φτιάχτηκε με αγάπη και μεράκι θα βρείτε προϊόντα και υπηρεσίες, που θα σας δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στην περιποίηση προσώπου και σώματος. Τεχνητά νύχια, μανικιούρ, πεντικιούρ, ενίσχυση φυσικού και θεραπευτικού πεντικιούρ είναι μερικές από τις παροχές που μπορείτε να βρείτε στο χώρο του. Επίσης, θα απολαύσετε πρωτοποριακές υπηρεσίες κατά της κυτταρίτιδας του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης, και θα ανακαλύψετε τις χαλαρωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες ενός μασάζ με ηφαιστειογενείς πέτρες. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα φροντίσει για την χαλάρωσή σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.
Στο Belle Epoque, θα σας δώσουν ακόμα συμβουλές ομορφιάς, και θα φροντίσουν να είστε όμορφη κάθε στιγμή, με επαγγελματικό μακιγιάζ, βαθύ καθαρισμό, ενυδάτωση, θεραπείες αντιγήρανσης και αποτρίχωση. Από προϊόντα, θα βρείτε καλλυντικά και κρέμες περιποίησης, προσεκτικά επιλεγμένες, και υπέροχα αρώματα και κολώνιες ανδρικές και γυναικείες, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.
  • Η ιχθυοθεραπεία ή αλλιώς fish spa, γίνεται με τα ψαράκια-θεραπεύτες Garra Rufa, που αφαιρούν με το στόμα τους απαλά το νεκρό δέρμα από τα πόδια σας αφήνοντας τα λεία και απαλά.
  • Κατά τη διάρκεια του fish spa, νιώθετε μία ευχάριστη και χαλαρωτική αίσθηση γαργαλητού, ενώ η διαθανόλη, που εκκρίνουν τα Garra Rufa, συμβάλλει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
  • Το Belle Epoque, είναι ένας νέος πολυχώρος ομορφιάς με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα.


Belle Epoque

Γαμβέττα 171
54248 Θεσσαλονίκη
τηλ. επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 351154.
Ωράριο λειτουργίας: Για το Fish Spa απο τις 16:00 και μετά, Σάββατο: 10:00-15:30
Belle Epoque, Θεσσαλονίκη, 54248, Γαμβέττα 171
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: